Què són els Sopars amb Estrelles

L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

 

S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21.00h.

 

El menú és una creació de Miquel Guimerà, xef executiu de Paradís Gourmet.

 

Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes.

 

A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

 

Recordi:

- A les visites guiades (20 i 30 persones) es podrà escollir entre català, castellà o anglès . Els monitors preguntaran l'idioma de preferència.

- Totes les activitats d'Sternalia estan obertes als menors d'edat. Als pares els  correspon valorar si el programa i l'horari són els idonis perquè els seus fills en gaudeixin i s'integrin amb la resta de participants.

- L'Observatori Fabra té una temperatura que pot arribar a ser fins a 6º inferior a la del centre de Barcelona. No oblidi portar alguna peça d'abric.

- La nuvolositat pot arribar a impedir la correcta observació una mitjana de 3 dies al mes. Per millorar la satisfacció dels visitants, enguany a través d’unes pantalles situades a la cúpula del telescopi, es projectaran les imatges del cos celeste tal com les haguéssim vist a través del telescopi, acompanyades d’una explicació complementària.

Política de cookies

Informació legal
x

Empresa: Sternalia SL

NIF: B65662801

Adreça: Passeig Taulat, 177 baixos

Telèfon: 93 327 01 21

Correu electrònic: cesarblasco@sternalia.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacitat

Àmbit d'aplicació .- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.soparsambestrelles.cat/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Sternalia SL amb CIF B65662801 i domicili social al Passeig Taulat, 177 baixos (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Sternalia SL amb CIF B65662801 i domicili social al Passeig Taulat, 177 baixos, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Anulacions i canvis de reserves

  1. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24h d'antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució.
  2. L'organització es reserva el dret d'anul·lar el sopar per causes meteorològiques o per no assolir el mínim d'aforament necessari. En aquest cas, s'oferirà una data alternativa a la prevista.
  3. Les anul·lacions amb dret a devolució cal realitzar-les amb 48h d'anticipació. L'anul·lació té un cost de 5€ per reserva. En grups de més de 10 persones cal anul·lar amb 5 dies d'antelació per tenir dret a la devolució de l'import.
  4. L'observació a través del telescopi pot ser anul·lada per causes meteorològiques adverses.
  5. L'anul·lació de la reserva no es pot fer via e-mail, cal trucar al 93 327 01 21.